Handelsbetingelser

1. Når du afgiver en ordre
Når du har afgivet en ordre i Sandwich-Catering Webshop, vil vores system automatisk sende dig en bestillingsoversigt via e-mail.
Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig via e-mail i forbindelse med afsendelse af orden, og vedlægges også sammen med de varer, du har bestilt.
Sendes din ordre som pakke, vil du blive informeret om leveringen via mail/sms fra Post Danmark eller GLS.

2. Annullering af ordre 
Ordrer, der endnu ikke er afsendt fra Webshoppen kan annulleres ved at kontakte denne på telefon 70 22 02 02 eller bestil@sandwichcatering.dk

3. Priser 
Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

4. Betaling
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort. Disse oplysninger transmitteres krypteret mellem kunde og Sandwich Catering.

5. Fragt og levering 
Forventet leveringstid fremgår af bestillingslisten. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Leveringsomkostninger er afhængig af modtagers beliggenhed, men fremgår før endelig bestilling.
Sandwich Catering bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.

6. Bytteservice: Fødevarer byttes ikke.

7. Fortrydelses-/returret 
Der ydes ifølge forbrugeraftalelovens § 17 ikke fortrydelsesret på varer (ikke gavekort).

8. Reklamationsret
I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger reklamationsret på alle varer.
For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Sandwich-Catering Webshop og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Sandwich Webshop vil derefter håndtere din reklamation – alternativt kan du henvende dig i en af vores butikker, der så vil håndtere din reklamation på normal vis – i så fald skal du huske at medbringe din faktura.
Lider varen af en fejl vil Sandwich Catering søge at afhjælpe denne eller alternativt foretage omlevering.

9. Forbehold og ansvarsfraskrivelse
 Webshop tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

10. Beløbet må tidligst trækkes på kortholders konto, når varen leveres/afhentes.